Van Bommel voor Mechelen – Antwerp: In België geen makkelijke matchen

Van Bommel voor Mechelen – Antwerp: "In België geen makkelijke matchen"

29-09-2023 17:36
8

Mark van Bommel, de hoofdtrainer van Royal Antwerp FC, kijkt vooruit naar de aankomende ontmoeting met KV Mechelen in de Jupiler Pro League. The Great Old gaat op bezoek bij Malinwa. Van Bommel geeft aan dat hij opnieuw niet kan beschikken over Ritchie De Laet.

Van Bommel kan zaterdagavond tegen Mechelen geen beroep doen op De Laet. “Hij sukkelt met de knie waar hij wel vaker wat last van heeft. De match halen wordt moeilijk, voor de rest zijn er, op Engels en Ondrejka na, geen blessures”, citeert De Gazet van Antwerpen Van Bommel.

Van Bommel ziet ook in Mechelen een zware opgave voor Antwerp. “Je kan in de Champions League tikken krijgen en in de Belgische competitie heb je geen enkele makkelijke wedstrijd. Iedereen kan van iedereen winnen”, meent Van Bommel.

Van Bommel staat met zijn Antwerp tegenover het Mechelen van Steven Defour. Beide ploegen zijn geen onbekenden voor elkaar, weet ook Van Bommel. “We hebben weinig geheimen voor mekaar en de fans leven toe naar duels als deze”, besloot Van Bommel.