Brys (OH Leuven): Standard kent moeilijke start, maar is niet te onderschatten

Brys (OH Leuven): "Standard kent moeilijke start, maar is niet te onderschatten"

29-09-2023 11:16
1

OH Leuven krijgt zaterdagavond Standard Luik op bezoek op speeldag 9 van de Jupiler Pro League. Het team van Marc Brys wil opnieuw bevestigen na hun 1-2 overwinning van afgelopen weekend op bezoek bij KV Mechelen. Brys is echter op zijn hoede voor Standard.

Afgelopen weekend won OH Leuven op verplaatsing, wat hen naar een iets veiligere twaalfde plek in de stand leidde. “Met Nachon Nsingi als snelle spits hebben we een goede zet gedaan. Ook Florian Miguel verdiende een basisplaats en zette een mooie prestatie neer. We moeten op dit elan voortdoen en onze inhaalbeweging verderzetten”, klinkt het bij OHL coach Marc Brys op de officiële kanalen van de club.

Zaterdagavond komen de Rouches van Carl Hoefkens op bezoek. Ondanks de moeilijke start van de Luikenaars met slechts 7 punten na 8 speeldagen, zijn ze de laatste 4 wedstrijden anderzijds wel ongeslagen. “We hebben zeker voldoende kwaliteit in huis om het Standard moeilijk te maken”, stelt Brys. “Ze kenden een moeilijke start, maar blijven een niet te onderschatten tegenstander. Zeker met hun extra aanwinsten op het einde van de mercato”, besluit de coach.