Boskamp onthult aanbod dat voormalig Rode Duivel-bondscoach Advocaat kreeg

Boskamp onthult aanbod dat voormalig Rode Duivel-bondscoach Advocaat kreeg

15 september - 10:25 Laatste update: 10:25
2

Jan Boskamp is er door goed speurwerk achter gekomen van welk land Dick Advocaat deze zomer een aanbieding heeft gekregen. Martijn Krabbendam onthulde onlangs in Veronica Offside, dat de de 75-jarige trainer met het thuisfront aan het overleggen is over een nieuwe aanbieding. Volgens Boskamp gaat het zonder twijfel over Curaçao.

"Een paar weken terug begon Dickie ineens over onze tijd in Suriname en Curaçao", vertelt Boskamp bij de Nederlandse zender Veronica. "Wij voetbalden daar voor het koninkrijk, maar dat is misschien al zestig jaar geleden. Dus ik dacht wat zit hij nou te zeiken steeds. En ineens begon het bij mij te werken. Dan kom je er eigenlijk achter welke aanbieding hij heeft gehad. Curaçao natuurlijk, honderd procent."

Krabbendam onthulde vorige week dat Advocaat dus een nieuwe aanbieding heeft. "Dick kan een hele mooie klus aangaan, maar hij moet thuis nog even uitvechten of het mag. Als ik zeg waarover dit precies gaat, gaat het misschien niet door. Dat kunnen we niet doen. Het gaat in ieder geval om een land", verklapte de journalist van Voetbal International. Of Advocaat al dichtbij een akkoord met Curaçao is laat Boskamp niet los. 

Advocaat trainde ook de Rode Duivels in het verleden, maar die periode was van korte duur, namelijk van september 2009 tot en met april 2010.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s