'Nottingham Forest doet opnieuw bod op Sangaré, PSV vindt het veel te weinig'

'Nottingham Forest doet opnieuw bod op Sangaré, PSV vindt het veel te weinig'

14-08-2023 23:46
2

PSV heeft opnieuw een bod van Nottingham Forest op Ibrahim Sangaré afgewezen. Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. Andere geïnteresseerden, waaronder Liverpool en Paris Saint-Germain, hebben zich nog niet gemeld.

Het standpunt van PSV is duidelijk: 37,5 miljoen euro, anders wordt Sangaré op dit moment niet verkocht. Toch probeerde Nottingham Forest het op een andere manier, namelijk met een huurdeal en verplichte optie tot koop van 25 miljoen euro. PSV vindt dat veel te weinig en dus verdween het Engelse voorstel linea recta in de prullenbak.

In het geruchtencircuit duikt de naam van Sangaré voortdurend op, maar vooralsnog zijn er - buiten Nottingham Forest - geen clubs geweest die zich met een bod in Eindhoven hebben gemeld. PSG zou wel met het management van de Ivoriaan in gesprek zijn, terwijl Liverpool in hem mogelijk het alternatief voor Moisés Caicedo en Roméo Lavia ziet. Beiden vertrekken naar Chelsea. Bayern München heeft Sangaré ook in het vizier, maar zal niet concreet worden.