Ajax op zoek: 'Avila van Antwerp wordt gezien als alternatief voor Tagliafico'

Ajax op zoek: 'Avila van Antwerp wordt gezien als alternatief voor Tagliafico'

14-08-2023 09:28
12

Ajax gaat proberen Nicolás Tagliafico terug te halen naar Amsterdam. Met dat nieuws pakt De Telegraaf maandagochtend groot uit. Sven Mislintat, technisch directeur bij Ajax, sprak al met de entourage van de Olympique Lyon-verdediger. Ook Gaston Avila wordt genoemd. De verdediger van Antwerp wordt gezien als alternatief.

Mocht Tagliafico niet naar Ajax komen, hebben de Amsterdammers een alternatief achter de hand. De 21-jarige Royal Antwerp FC-back Gastón Avila, landgenoot van Tagliafico, is eveneens in beeld. Mark van Bommel en co. willen Avila het liefst niet kwijt. Bij een transfersom van twaalf miljoen euro worden de Belgen naar verluidt gedwongen om een deal te overwegen. Avila kan ook als linkercentrale verdediger uit de voeten.

'Antwerp wil de Argentijnse linksback liever niet kwijt, maar kan de eventuele transfersom van naar verluidt twaalf miljoen euro goed gebruiken om in het kampioenselftal door te investeren', lezen we in de Telegraaf. Avila speelde in zijn eerste seizoen bij de kampioen van België 26 duels en kan ook als linker centrale verdediger uit de voeten. De 21-jarige verdediger is dan ook een interessant profiel voor de Ajacieden.