Interesse in El Ouahdi groeit: 'Ook Lens en Feyenoord willen RWDM-smaakmaker'

Interesse in El Ouahdi groeit: 'Ook Lens en Feyenoord willen RWDM-smaakmaker'

06-08-2023 17:14
3

Zakaria El Ouahdi heeft afgelopen zaterdag mogelijk zijn laatste partij voor RWDM gespeeld. De 21-jarige Marokkaan was vorig seizoen nog een belangrijke pion bij de Brusselaars en kan deze zomer nog naar een andere club verhuizen.

Eerder raakte al bekend dat onder meer Union SG en Heerenveen interesse toonden in El Ouahdi. Die interesse is er de voorbije weken niet op geminderd. Volgens Het Laatste Nieuws zaten er tegen Genk al heel wat scouts in de tribune om onder meer El Ouahdi aan het werk te zien.

Onder andere PSV, RB Salzburg, Lens en Feyenoord stuurden een mannetje richting Brussel. Die laatste twee ploegen zijn naar verluidt ook het meest concreet en denken eraan de Marokkaan deze zomer in huis te halen.

De flankaanvaller brak het voorbije seizoen onder Vincent Euvrard helemaal door en hielp RWDM met zeven doelpunten en vijf assists mee aan de promotie. De Brusselse club is dan ook niet van plan om El Ouahdi, die bij RWDM nog een contract tot medio 2025 heeft, zomaar te laten gaan. Hij moet nog een flinke som opleveren.