UPDATE: Vertrek van Nielsen bij Club Brugge? 'Geruchten van Trabzonspor'

UPDATE: Vertrek van Nielsen bij Club Brugge? 'Geruchten van Trabzonspor'

05-08-2023 21:02 Laatste update: 08-08-2023 12:40
60

Club Brugge investeerde de voorbije jaren serieus in de kern, maar zag ook flink wat dure transfers niet helemaal succesvol zijn. Ook die van Casper Nielsen bleek nog geen echte voltreffer te zijn. Een transfer behoort dan ook tot de mogelijkheden.

De Deense middenvelder werd afgelopen zomer overgenomen van Union SG en moest bij Club Brugge een sterkhouder worden op het middenveld. Nielsen had het echter moeilijk om zich helemaal door te zetten en zag de concurrentie met de komst van Hugo Vetlesen inmiddels serieus verscherpt worden.

Volgens Het Nieuwsblad bestaat de kans dan ook dat Club Brugge deze zomer nog afscheid neemt van Nielsen. Mocht er een bod komen voor de middenvelder, is het niet uitgesloten dat Blauw-Zwart deze zomer Nielsen nog laat vertrekken.

De 29-jarige Nielsen speelde tot dusver 49 partijen voor Club Brugge. Daarin was de middenvelder goed voor negen doelpunten en twee assists.

Update: 

Vanuit Turkije waaien geruchten binnen. Zo schrijft Safa Can Konuksever dat Trabzonspor interesse zou hebben in de Deense middenvelder van Club Brugge. Konuksever schrijft voor Fanatik in Turkije en had eerder ook geschreven over de Turkse interesse in Zinckernagel.