Lynen na zes op zes voor Union Sommigen zullen verrast zijn, ik niet

Lynen na zes op zes voor Union "Sommigen zullen verrast zijn, ik niet"

05-08-2023 11:57
6

Union Saint-Gilloise staat op kop. De Brusselse club versloeg op de openingsspeeldag RSC Anderlecht en wist dit kunstje ook vrijdag nog eens over te doen. Senne Lynen analyseert de overwinning van Union op Standard.

Union Saint-Gilloise lijkt de bladzijde te hebben omgeslagen. Na een pijnlijk einde aan het vorige seizoen en een transferperiode waar er opnieuw een aantal sterkhouders de club verlieten, opent Union de competitie met een zes op zes. De Brusselaars laten zien dat ze ook dit jaar weer een kracht zijn om rekening mee te houden.

Senne Lynen was tevreden na de overwinning van zijn ploeg op Sclessin. Hij analyseert de uitstekende seizoensstart van Union. "Sommige mensen zullen verrast zijn, maar ik ben niet verrast”, klinkt het. “We begonnen heel goed aan de wedstrijd, met een paar goede kansen. Na twintig minuten hadden we twee of drie doelpunten kunnen maken. Dat moeten we in de toekomst verbeteren, want het kan onze ondergang worden als we dat tweede doelpunt niet maken”, geciteerd door RTBF.