'Hendry kan Club Brugge verlaten voor avontuur in Saudi-Arabië'

'Hendry kan Club Brugge verlaten voor avontuur in Saudi-Arabië'

23-07-2023 19:01
20

Club Brugge moet de komende weken nog afscheid nemen van enkele pionnen en zoekt dus naar een oplossing voor verschillende spelers. Onder andere Jack Hendry kan de club verlaten en is mogelijk één van de vele spelers die richting Saudi-Arabië trekt.

In lokale media valt namelijk te lezen dat Al-Ettifaq eraan denkt om Hendry in huis te halen. Bij die club werd Steven Gerrard recent aangesteld als nieuwe coach en de Engelsman is naar verluidt een grote fan van Hendry.

Club Brugge zal naar verluidt een overgang ook niet in de weg staan. De 28-jarige verdediger werd in de zomer van 2021 door Blauw-Zwart overgenomen van KV Oostende, maar wist zich nooit helemaal in de basis te werken. Inmiddels lijkt hij in de pikorde ook voorbij gestoken te zijn door jonkie Jorne Spileers.

Heel wat sterren trokken de laatste weken richting Saudi-Arabië, al is men bij Al-Ettifaq (voorlopig) bescheiden gebleven. Met Robin Quaison, Vitinho en Amin Younes spelen er wel enkele buitenlanders in de club, al zijn dat geen namen zoals Karim Benzema of Cristiano Ronaldo.