'Strasbourg biedt miljoenen op ex-Antwerp-spits Emegha, Milan en Spurs lonken'

'Strasbourg biedt miljoenen op ex-Antwerp-spits Emegha, Milan en Spurs lonken'

19-07-2023 14:44
6

Emanuel Emegha kon geen potten breken bij Royal Antwerp FC, maar de Nederlandse spits lijkt een transfer naar Frankrijk te gaan maken. Emegha is namelijk in gesprek met RC Strasbourg, de zusterclub van Chelsea, terwijl hij ook op de radar staat van AC Milan en Tottenham Hotspur.

Dat meldt Voetbal International. Het is in ieder geval duidelijk dat Sturm Graz, de huidige club van Emegha, miljoenen gaat verdienen aan het opleidingsproduct van Sparta Rotterdam. De nummer twee van Oostenrijk hanteert een vraagprijs van vijftien miljoen euro, terwijl Strasbourg tien miljoen plus bonussen heeft geboden.

Strasbourg is echter niet de enige club die een oogje heeft op Emegha. VI laat ook de namen van Milan en Tottenham vallen als geïnteresseerde clubs. Dat terwijl Emegha een jaar geleden nog voor anderhalf miljoen euro naar Sturm Graz ging, na een teleurstellende periode bij Royal Antwerp.

Emegha doorliep de hele jeugdopleiding van Sparta en maakte op zeventienjarige leeftijd al zijn debuut. De naam van de geboren Hagenaar viel deze zomer ook bij Feyenoord en Ajax, die op de transfermarkt allebei rondkijken voor een nieuwe spits.