Janssens na contractverlenging bij STVV: Niet voor geld, maar gevoel gekozen

Janssens na contractverlenging bij STVV: "Niet voor geld, maar gevoel gekozen"

18-07-2023 16:56
5

Wolke Janssens reageert op zijn contractverlenging bij Sint Truiden VV. De 28-jarige centrale verdediger is zeer te spreken over zijn nieuwe overeenkomst met STVV. Janssen geeft aan dat hij vooral zijn gevoel heeft gevolgd. Janssens verlengde zijn contract met drie jaar.

Janssen blikt terug op de fase waarin hij wist dat zijn contract af zou lopen bij STVV. “Ik speel intussen 7 jaar bij STVV. Het aflopen van mijn contract was voor mij een moment om de pauzeknop in te duwen en na te denken over de toekomst. Er kwamen de jongste weken voorstellen uit binnen – en buitenland. Maar uiteindelijk heb ik niet voor het avontuur of voor het geld gekozen, maar voor het gevoel”, deelt Janssens via de officiële kanalen van STVV.

Janssens vertelt verder wat de club STVV voor hem persoonlijk betekent. “STVV is de club van mijn hart. Ik ken de club door en door. En bovendien hoor ik vanuit de spelersgroep veel positieve signalen over het nieuwe project. Ik voel me thuis op Stayen en wil niets liever dan het jubileumseizoen in geel-blauw meemaken”, besluit Janssens.