Anderlecht-doelwit deelt vertrekwens via ... T-shirt, fans in lichterlaaie

Anderlecht-doelwit deelt vertrekwens via ... T-shirt, fans in lichterlaaie

09-07-2023 21:21 Laatste update: 22:15
6

Sergi Canós Tenés heeft zich de woede van de Brentford-gemeenschap op de hals gehaald. De Spaanse middenvelder, die in de belangstelling staat van RSC Anderlecht, heeft een vertrekwens en deelde die op duidelijke wijze. Respectloos, oordelen de meeste supporters.

Canós Tenés voetbalt al sinds 2015 voor Brentford, maar heeft het daar nu wel gezien, zo blijkt. Anderlecht zou de creatieve middenvelder een frisse omgeving willen aanbieden. Brian Riemer kent hem nog goed, aangezien zij samengewerkt hebben bij Brentford. Riemer was daar toen assistent.

Een post op Twitter toont het gevoel van Canós Tenés glashelder aan. Bij twee foto's van zichzelf plaatste de Spanjaard het opschrift: 'Ik kijk ernaar uit om weer voetbal te spelen ...'. Niet alleen de drie puntjes zijn veelzeggend, ook de tekst op de T-shirt van Canós Tenés spreekt boekdelen. 'Help me, alsjeblieft', staat erop.

Het mag duidelijk zijn: Canós Tenés wil liefst van al verkassen bij Brentford. De reacties van de Engelse fans zijn er niet min om, temeer omdat hun club de Spanjaard de voorbije jaren een hand boven het hoofd gehouden heeft. Canós Tenés was namelijk op de sukkel met hamstring- en knieblessures. Brentford regelde zelfs een uitleenbeurt met Olympiakos om hem erbovenop te helpen. Toch is de technisch vaardige middenvelder nu op zoek naar een nieuwe werkgever. Mogelijk wordt dat Anderlecht