Doelwit Walker (33) doet de wenkbrauwen fronsen bij Bayern München'

Doelwit Walker (33) doet de wenkbrauwen fronsen bij Bayern München'

09-07-2023 20:44

Bayern München heeft er steeds minder vertrouwen in dat Kyle Walker daadwerkelijk naar de Bundesliga wil vertrekken. Der Rekordmeister denkt dat Walker spelletjes speelt om een betere deal uit het vuur te slepen bij Manchester City

Het Duitse Kicker schrijft dat Bayern steeds meer twijfel kent wat betreft het aantrekken van Walker. De rechtsback won het afgelopen seizoen de treble met Manchester City en staat tot 2024 onder contract bij The Citizens. Bij Bayern begint het geloof te heersen dat Walker bij City wil blijven, maar door de interesse in Bayern een beter contract te bewerkstelligen. 

Bayern neemt deze zomer afscheid van João Cancelo, die juist werd gehuurd van City. Het is onduidelijk wat de terugkeer van Cancelo inhoudt voor de speeltijd van Walker. Bayern beschikt ook altijd nog over Benjamin Pavard, die nog geen concrete aanbiedingen van andere clubs heeft gekregen. Indien de interesse van Walker niet echt is, gaat Bayern op zoek naar een nieuwe rechtsback. Ook Noussair Mazraoui is bij Bayern beschikbaar op die positie.