Hommeles in Luik: 'Laifis stuurt al week lang zijn kat naar de Standard-training'

Hommeles in Luik: 'Laifis stuurt al week lang zijn kat naar de Standard-training'

07-07-2023 17:12
1

Standard Luik is volop bezig aan een zomermetamorfose. Er kwamen al enkele nieuwe namen toe, terwijl een heleboel vaste waarden de club al verlaten hebben. Ook Konstantinos Laifis wil datzelfde pad bewandelen. Dat dat voorlopig nog niet lukte, zet blijkbaar kwaad bloed bij hem.

Volgens Het Laatste Nieuws is Laifis namelijk al een week lang niet komen opdagen op de training van Standard. Normaal gezien had de Cypriotische verdediger zich maandag moeten melden op het oefencentrum, maar dat was niet het geval. Sindsdien ontbreekt van hem elk spoor. Standard zou al laten weten hebben dat er een financiële sanctie volgt.

Laifis is een ouderdomsdeken bij in Luik. Hij voetbalt nu al zeven jaar voor De Rouches. Op z'n 30e acht de linksvoetige mandekker zijn moment gekomen om andere oorden op te zoeken, maar tot op heden wilde het bestuur daar nog niet aan meewerken. Er heeft nochtans al een stevige exodus plaatsgevonden bij Standard. Onder meer Noë Dussenne, Gojko Cimirot en trainer Ronny Deila verlieten de club de voorbije weken.