‘Origi kan Milan na één seizoen verlaten en terug naar Premier League trekken’

‘Origi kan Milan na één seizoen verlaten en terug naar Premier League trekken’

06-07-2023 11:02
5

Het debuutseizoen van Divock Origi bij AC Milan was geen al te groot succes. De Rode Duivel kwam amper aan spelen toe en zou nu door AC Milan in de vitrine gezet worden. Milan hoopt de spits te gebruiken als pasmunt.

Milan heeft naar verluidt Origi aangeboden aan West Ham United als pasmunt voor een transfer van Gianluca Scamacca. De Italiaan staat trouwens ook op de radar van AS Roma.

De Italiaanse aanvaller heeft zich nog niet gevestigd bij de Hammers sinds zijn transfer van Sassuolo naar Londen van €36 miljoen plus €6 miljoen bonus iets meer dan een jaar geleden. Hij lobbyt momenteel voor een terugkeer naar de Serie A en zou blij zijn met Roma of Milaan, maar beide clubs zijn alleen bereid om een leencontract af te sluiten met een optie tot koop.

Volgens Sky Sport Italia weigert West Ham nog steeds om dit te accepteren, dus hebben de Rossoneri een alternatief plan voorgesteld om het financiële pakket aan te vullen. Dit zou betekenen dat voormalig Liverpool-spits Origi op permanente basis wordt overgedragen aan de Premier League-ploeg.