'Doelman Bijlow (Feyenoord) is volgens Manchester United 20 miljoen waard'

'Doelman Bijlow (Feyenoord) is volgens Manchester United 20 miljoen waard'

02-07-2023 23:46
10

Manchester United vindt Andre Onana te duur, daarom is de club doorgeschakeld naar Justin Bijlow, de doelman van het Nederlandse Feyenoord. Dat meldt De Telegraaf. Naar verluidt staan er echter ook andere doelmannen op de radar van The Red Devils.

Vrijdag kwam het verrassende nieuws naar buiten dat United in de markt is voor Bijlow. David de Gea is inmiddels uit zijn contract gelopen bij de club, terwijl Onana met een prijskaartje van zestig miljoen euro wel erg duur is voor de club. 'Om die reden heeft Ten Hag zijn aandacht verlegd naar de doelman van het Nederlands elftal en Feyenoord, die in de ogen van Manchester United een derde waard is van Onana', schrijft De Telegraaf. Dat zou neerkomen op een transfersom van twintig miljoen euro.

Feyenoord weigert echter om nu al een prijskaartje om de nek van Bijlow te hangen. De Nederlandse landskampioen wil eerst afwachten waarmee Manchester United over de brug zal komen, als het doorpakt. Bijlow is namelijk niet het enige alternatief voor Onana op Old Trafford. Ook Eintracht Frankfurt-goalie Kevin Trapp is een serieuze optie, terwijl Diogo Costa van FC Porto ook op de lijst staat. Laatstgenoemde lijkt alleen ook zo'n zestig miljoen te moeten kosten.