CEO-Ganaye van RWDM over Dwomoh (ex-Antwerp): “Geen twijfel over enorme potentie”

CEO-Ganaye van RWDM over Dwomoh (ex-Antwerp): “Geen twijfel over enorme potentie”

29-06-2023 18:01
4

De 19-jarige Pierre Dwomoh maakt de overstap van Royal Antwerp FC naar promovendus RWDM. Zowel Dwomoh als RWDM-CEO Gauthier Ganaye reageren zeer content op de overstap. Dwomoh wordt geleend door RWDM tot volgend seizoen, met optie tot aankoop.

Dwomoh is zeer te spreken over zijn transfer van de landskampioen naar RWDM. “Ik ben heel blij om hier te zijn, RWDM is een vriendelijke familieclub met veel traditie. Ik kan niet wachten om de vele supporters te ontmoeten!”, citeert Het Nieuwsblad de middenvelder.

Ganaye, de CEO van RWDM, reageert op zijn beurt ook zeer content op de komst van Dwomoh. “Ik denk dat niemand twijfelt aan het enorme potentieel van Pierre. Hij beseft nu dat hij zijn talent moet combineren met heel hard werken om zijn volledige potentieel te bereiken”, deelt Ganaye.

Antwerp nam Dwomoh in 2021 over van KRC Genk voor 2 miljoen euro. Vervolgens verhuurde Antwerp Dwomoh eerst aan het Portugese SC Braga en vervolgens aan KV Oostende. Nu krijgt Dwomoh de kans om het bij promovendus RWDM te laten zien.