'Bruno onderhandelt in Italië, KV Mechelen en Westerlo zien het met lede ogen aan'

'Bruno onderhandelt in Italië, KV Mechelen en Westerlo zien het met lede ogen aan'

26-06-2023 23:31

Zijn achttien rozen uit het voorbije seizoen lijken een afscheidsgeschenk te worden van Gianni Bruno. De spits van KAA Gent zou maar wat graag zijn roots opzoeken en vertoeft momenteel dan ook in Italië, waar hij onderhandelt met Parma.

Hoewel Bruno op huurbasis bij Sint-Truiden indruk maakte met achttien competitietreffers, is men in Gent niet al te happig om hem een tweede kans te geven. Liever cashen De Buffalo's nog een beetje geld, nu de schutter goed in de markt ligt. KV Mechelen en KVC Westerlo waren kandidaat, maar zij lijken mis te grijpen. Bruno is op gesprek bij Parma, weet Het Laatste Nieuws. Eerder verklaarde hij al dat het zijn droom was om in de laars, waar hij familiebanden heeft, te gaan voetballen.

Parma is natuurlijk een grote naam in het Italiaanse calcio. Met drie nationale bekers, één Beker de Bekerwinnaars en twee UEFA Cups oogt de prijzenkast bijzonder fraai. De laatste jaren gaat het de roemruchte club echter minder voor de wind. Momenteel timmert Parma verder aan de weg in de Serie B.