'Inter kaapt Thuram weg voor de neus van AC Milan: opvolger voor Lukaku?'

'Inter kaapt Thuram weg voor de neus van AC Milan: opvolger voor Lukaku?'

23-06-2023 22:55
2

AC Milan zou de nieuwe club van Marcus Thuram worden, maar Internazionale lijkt nu alsnog aan de haal te gaan met de Franse aanvaller. Dat meldt Fabrizio Romano. De opvolger voor Romelu Lukaku lijkt zo binnen te zijn.

De 25-jarige Thuram werd de aanvankelijk nadrukkelijk in verband gebracht met Paris Saint-Germain. Een bod van AC Milan gooide echter roet in het eten voor de Franse landskampioen. PSG trok zich vervolgens terug uit de onderhandelingen en liep de handtekening van de Borussia Mönchengladbach-spits mis. 

Thuram, die in Duitsland een aflopend contract heeft, leek zodoende op weg naar Milan, maar stadgenoot en aartsrivaal Inter lijkt de transfer op het laatste moment alsnog te gaan kapen. Volgens Romano heeft de zoon van Lilian Thuram al een akkoord bereikt met de Champions League-finalist. De transferexpert spreekt de verwachting uit de deal binnenkort zal worden beklonken. 

Thuram moet bij Inter de opvolger worden van Edin Dzeko. Hij tekende vrijdag een contract bij Fenerbahçe. Afgelopen seizoen maakte Thuram zestien doelpunten voor Gladbach. Bovendien was hij goed voor zeven assists.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!