Anderlecht onderhandelt over nieuwe zomertransfer: Ik wil graag blijven

Anderlecht onderhandelt over nieuwe zomertransfer: "Ik wil graag blijven"

16-06-2023 10:28
5

RSC Anderlecht heeft deze zomer flink wat werk voor de boeg en moet naast nieuwe aanwinsten ook afscheid gaan nemen van enkele pionnen. Zo kan Kristoffer Olsson de club definitief verlaten.

De Zweedse middenvelder werd dit seizoen verhuurd aan FC Midtjylland, waar Olsson indruk wist te maken. Hij hoopte ook definitief te kunnen blijven en lijkt zijn zin te gaan krijgen. Bij Fotbollskanalen bevestigt Olsson dat Anderlecht en Midtjylland alvast aan het onderhandelen zijn.

"De clubs onderhandelen over een definitieve transfer. Ik wil graag bij Midtjylland blijven", geeft hij aan. "Dat weten beide clubs ook. Ik heb het er naar mijn zin. De onderhandelingen lopen. Ik zit hier goed, zowel in het voetbal als in het leven. Ik voel me belangrijk, mag elke wedstrijd spelen en ik heb een rol die goed bij me past."

Midtjylland kon Olsson sowieso door een aankoopoptie voor vier miljoen euro in huis halen, maar dat bleek iets te gortig voor de Deense club. De marktwaarde van Olsson wordt nu geschat op zo'n 2,5 miljoen euro.