Teuma over mogelijke transfer: “Hoop geen clash met club die ik zeer respecteer”

Teuma over mogelijke transfer: “Hoop geen clash met club die ik zeer respecteer”

13-06-2023 18:13 Laatste update: 17:49
9

Teddy Teuma, de aanvoerder van Union SG, is zeer dicht bij een transfer naar Stade de Reims. De 29-jarige Teuma reageert content op zijn mogelijke transfer en ziet dat hij toe is aan een nieuw avontuur. Stade de Reims komt uit in de Franse Ligue 1 en staat onder leiding van onze landgenoot, hoofdtrainer Will Still.

Voor aanvoerder Teuma kan het nieuwe avontuur beginnen. “Het is een mooi project, Ik had een goed gesprek met Reims-trainer Will Still. “In België zie ik geen enkele club die me sportief meer kan bieden dan Union. Ik verkies dan een club uit de middenmoot van Frankrijk waar ik een sleutelspeler kan zijn”, citeert Het Nieuwsblad Teuma.

Teuma vertelt verder dat hij goede hoop heeft op zijn transfer naar Stade de Reims en dat de Franse club en Union er samen uitkomen. De middenvelder blikt terug op zijn periode bij Union. Ik voel me zeer verbonden met de club, maar terugkeren naar Frankrijk zou prachtig zijn voor mij. Als Union me niet hetzelfde kan bieden, hoop ik dat ze me bedanken en me een vertrek door de grote poort gunnen in plaats van tot een clash te komen met een club die ik zeer respecteer”, besluit Teuma.