Frutos reageert op transfer Messi: Hij is zelden zo ontspannen

Frutos reageert op transfer Messi: "Hij is zelden zo ontspannen"

09-06-2023 13:44

Lionel Messi maakt de overstap naar Inter Miami, de club van David Beckham. Nicolas Frutos (ex-Anderlecht) gaat hem sowieso op de voet volgen en ziet een ontspannen Messi. 

"Je kon woensdag al aan zijn interview zien dat hij echt bevrijd is", stelt Frutos bij RTBF"Hij is zelden zo ontspannen als hij interviews geeft, het is tof om hem op die manier te zien. Ik denk dat hij veel heeft gedacht aan zijn familie toen hij de keuze maakte, en aan zijn eigen welzijn. Hij verdient dat ook na zo veel jaar op het hoogste niveau, met zo veel druk."

Er waren ook geruchte over FC Barcelona, maar dat spoor liep dood. "Waarom? Die vraag moet je stellen aan de voorzitter en het bestuur. Voor mij is het vooral triestig hoe hij FC Barcelona heeft verlaten in 2021. Ik vind het niet aangenaam dat ze dit de fout van Messi noemen. Het is zoals een huwelijk, beide partners hebben hun verantwoordelijkheid."

Frutos heeft zelf overigens ook de handen vol. Hij werd in april van dit jaar de nieuwe technisch directeur van amateurclub La Louvière.