De Bruyne voor CL-finale tegen Inter: Ze hebben twee prijzen gepakt in Italië

De Bruyne voor CL-finale tegen Inter: "Ze hebben twee prijzen gepakt in Italië"

08-06-2023 22:46

Kevin De Bruyne neemt het met Manchester City op tegen het Internazionale van Romelu Lukaku. De Bruyne blikt vooruit op de stugge Italiaanse tegenstander, volgens de Rode Duivel is er niemand bij Manchester City die Internazionale onderschat.

Manchester City wordt gezien als de favoriet tegen Internazionale, De Bruyne wilde hier niet in meegaan. “Je staat niet in de finale van de Champions League als je niet top bent. Ze hebben wel twee prijzen gepakt in Italië en in dit seizoensslot wonnen ze zowat elke wedstrijd die ze gespeeld hebben”, citeert Sporza De Bruyne.

De Bruyne vertelt dat hij goed op de hoogte is hoe Internazionale voetballend voor de dag komt. “Ze hebben hun vast systeem, hun typische stijl en wat ze doen op het veld, doen ze erg goed. Ik heb dan ook niet het gevoel dat er iemand is bij ons die denkt dat het makkelijke wedstrijd wordt”, vertelt De Bruyne.

Zaterdagavond vindt de strijd op het allerhoogste voetbalniveau plaats. Rode Duivels De Bruyne en Lukaku mogen gaan uitmaken wie van de twee er met de Cup met de ‘Grote Oren’ vandoor gaat. Een week later staan beide spelers weer in het tenue van de Rode Duivels voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Oostenrijk.