OFFICIEEL: Hazard verlaat Real Madrid, vervroegd pensioen mogelijk

OFFICIEEL: Hazard verlaat Real Madrid, vervroegd pensioen mogelijk

03-06-2023 19:53 Laatste update: 20:09
51

Ondanks de uitspraken over een mogelijk langer verblijf bij Real Madrid lijkt Eden Hazard de club toch te gaan verlaten. De voormalige Rode Duivel komt amper aan de bak bij de Spaanse club en denkt naar verluidt zelfs aan zijn pensioen.

Onze 32-jarige landgenoot heeft nog een contract tot medio 2024 bij De Koninklijke en was ook van plan om dat uit te doen, maar bij Real Madrid zag men liever een vertrek zien gebeuren. Volgens The Athletic werd er nu ook een akkoord bereikt om het contract van Hazard voortijdig te ontbinden.

Daar blijft het mogelijk niet bij voor Hazard, die sinds zijn komst naar Spanje maar blijft sukkelen met blessures. Enkele maanden geleden kondigde hij al zijn pensioen aan als Rode Duivel en volgens de Engelse bron is ook zijn definitief voetbalpensioen een mogelijkheid, al is daar nog geen definitieve beslissing over genomen.

Hazard speelde dit seizoen uiteindelijk amper tien partijen voor Real Madrid, waarin hij goed was voor één doelpunt en twee assists. In totaal speelde hij sinds 2019 slechts 76 partijen voor de Madrilenen.

Update: Via de officiële kanalen heeft Real Madrid inmiddels aangekondigd dat Hazard de club heeft verlaten.