Geraerts: Antwerp heeft 50% kans, Genk en Union de andere 50%

Geraerts: "Antwerp heeft 50% kans, Genk en Union de andere 50%"

03-06-2023 12:15
2

Union en Karel Geraerts leven ontspannen toe naar de grote finale van de Jupiler Pro League. Een gehavend Union trekt naar het Jan Breydel. Winst tegen Club Brugge en dan hopen op een gunstige uitslag in Genk. 

Met nog een paar uur te gaan voor de beslissende titelstrijd tegen Brugge, staan heel wat Union-spelers op losse schroeven. Van Teddy Teuma tot Victor Boniface en Yorbe Vertessen, Karel Geraerts maakt de balans op van de krachten die zullen worden getoond.

Problemen en blessureleed bij Union… Er is momenteel nog hoop op een fitte Teddy Teuma. Victor Boniface kon deze week niet aan alle trainingen deelnemen. Ook Yorbe Vertessen moest er een paar overslaan. En Siebe Dan der Heyden onderging deze week een schouderoperatie. 

Voeg daar de schorsing van Lynen aan toe, en je kan toch spreken over een gehavend Union. Geraerts blijft erg relaxed. "We hebben de stress onder controle. We benaderen de wedstrijd op een ontspannen manier, maar we kijken er ook naar uit," legde de coach uit in een persconferentie, geciteerd door RTBF. “Zondag hebben we niets in handen. Maar we hebben wel een kans. We concentreren ons op onszelf en duimen voor wat er in Genk gebeurt. Wat mij betreft heeft Antwerp 50% kans en moet de andere 50% verdeeld worden tussen ons en Genk.”