Geruchten over Anderlecht-vertrek groeien: Veldman bekijkt target van Ajax

Geruchten over Anderlecht-vertrek groeien: Veldman bekijkt target van Ajax

25 mei - 22:15
6

Robin Veldman was woensdagavond aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd tussen Fenerbahçe en Sivasspor. De 37-jarige Nederlander, die onlangs in verband werd gebracht met een functie binnen Ajax en een vertrek bij RSC Anderlecht, zag daar het vermeende Ajax-target Arda Güler aan het werk. 

Eind april vernam VoetbalPrimeur dat Ajax Güler probeert te verleiden tot een overstap naar Amsterdam. De huidige nummer drie van de Eredivisie sprak al met het entourage van de achttienjarige middenvelder. Afgelopen woensdag werd dat nieuws bevestigd door het Turkse medium Extra Futbol, dat weet te melden dat Ajax twintig miljoen euro over heeft voor het talent. 

Veldman, wiens naam begin mei door Het Laatste Nieuws in verband werd gebracht met Ajax, zag Güler woensdag uiteindelijk negentig minuten spelen. De assistent-coach van Anderlecht, die tussen 2017 en 2021 al jeugdtrainer was in Amsterdam, postte een foto op zijn Instagram van het bezoek aan de wedstrijd. Het doet de geruchten over een vertrek bij Anderlecht, dat Güler niet kan betalen, ook alleen maar groeien. Voorlopig is er echter nog geen definitieve bevestiging dat de Nederlander ook terugkeert naar Ajax.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s