Carragher excuseert zich bij 'te kleine' Martinez: Hij is een krijger

Carragher excuseert zich bij 'te kleine' Martinez: "Hij is een krijger"

23 mei - 14:14 Laatste update: 13:41

Jamie Carragher komt terug op zijn uitspraken van begin dit seizoen over Lisandro Martínez. De Argentijn, die Ajax verruilde voor Manchester United, was volgens de Liverpool-icoon te klein voor een centrale verdediger in de Premier League.

United verloor de eerste twee competitiewedstrijden van het seizoen met Martínez centraal achterin. Carragher constateerde destijds dat het niet zou gaan werken voor de 1,75 meter lange verdediger in Engeland. Maandagavond biedt hij bij Sky Sports zijn excuses aan. "Iedere centrale verdediger van zijn lengte die naar deze competitie komt, krijgt een probleem met het fysieke geweld. Alleen hij niet."

De beste spelers verbergen hun zwakke punten, stelt Carragher. In het geval van Martínez is dat zijn lengte. "Als hij nu niet speelt, levert Manchester United enorm in. Verdedigend is hij heel goed, terwijl hij ook aan de bal het vermogen heeft om de opbouw te leiden." Martínez krijgt de nodige complimenten van Carragher. "Hij is een krijger, hij is de leider. Zowel Casemiro als hij hebben een groot verschil gemaakt op Old Trafford. Dus hierbij mijn excuses aan Lisandro Martínez. Hij heeft zich bewezen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie