'Feyenoord verlangt gigantische afkoopsom van Nagelsmann-achtige proporties'

'Feyenoord verlangt gigantische afkoopsom van Nagelsmann-achtige proporties'

22 mei - 20:29

Feyenoord zal zich keihard opstellen in de onderhandelingen met Tottenham Hotspur over Arne Slot. Als de Rotterdammers meewerken aan een vertrek van de succestrainer, dan moet een Julian Nagelsmann-achtige afkoopsom worden betaald. 

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Feyenoord gaat woensdag in gesprek met zaakwaarnemer Rafaela Pimenta en wil dan duidelijkheid krijgen. Mocht Slot inzetten op een overstap naar Noord-Londen, dan zal Spurs serieus over de brug moeten komen. Volgens de krant zal de Eredivisie-kampioen zich 'keihard opstellen'. 

Het AD haalt aan dat Chelsea achttien miljoen euro betaalde aan Brighton & Hove Albion voor de inmiddels alweer vertrokken Graham Potter. In 2021 legde Bayern München zelfs 25 miljoen euro neer voor Nagelsmann, die overkwam van RB Leipzig. 'In De Kuip vinden ze Slot de Nederlandse Nagelsmann en dus zal, als het aan de beleidsbepalers van de landskampioen ligt, een eventuele afkoopsom ook op dat niveau moeten liggen', zo klinkt het.

Eerder werd al duidelijk dat de clausule in het contract van Slot deze zomer nog niet geldig is. Hij ligt bovendien tot medio 2025 vast, waardoor Feyenoord de touwtjes in handen heeft. Er zal een 'gigantische afkoopsom' betaald moeten worden, besluit het AD.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie