Trésor over assistenrecord: Voor mij persoonlijk betekent dit wel iets

Trésor over assistenrecord: "Voor mij persoonlijk betekent dit wel iets"

22 mei - 08:35

KRC Genk speelde gelijk tegen Union SG, maar toch was er een persoonlijke overwinning voor Mike Trésor. De Genk-middenvelder kwam namelijk tot een assistenrecord. Trésor vertelde daarover en over de match tegen Union.

Trésor was verantwoordelijk voor assist nummer 23 van dit Jupiler Pro League-seizoen en is daarmee de recordhouder van België. "Voor mij persoonlijk betekent dit wel iets", vertelde Trésor aan Het Nieuwsblad over het behalen van het assistenrecord.

"Ik ben er heel blij mee. Zeker ook omdat ik het team opnieuw heb kunnen helpen", zei Trésor die niet alleen vanwege persoonlijk gewin blij is met het assistenrecord, maar ook omdat KRC Genk daardoor punten pakt.

Toch is Trésor niet alleen maar blij na de match tegen Union van zondag. "Mathematisch kan de titel natuurlijk nog, maar we hadden de drie punten eigenlijk echt nodig", aldus Trésor, die ondanks het geven van een assist inziet dat een gelijkspel eigenlijk niet genoeg was tegen Union.

KRC Genk maakt nog kans op de titel, maar dan moeten Union SG en Antwerp aankomende zondag remise spelen in De Bosuil en moet KRC Genk zelf winnen van Club Brugge.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie