De Bilde geeft De Ketelaere transferraad: Zegt genoeg hoe Pioli over hem denkt

De Bilde geeft De Ketelaere transferraad: "Zegt genoeg hoe Pioli over hem denkt"

20 mei - 19:00
19

Charles De Ketelaere kent voorlopig een bijzonder matig seizoen en wist nog niet te overtuigen bij AC Milan. De middenvelder wordt steeds vaker gelinkt aan een vertrek. Volgens Gilles De Bilde zou dat alvast een goede keuze zijn.

Voorlopig kon De Ketelaere nog niet scoren en was hij goed voor nog maar één assist bij AC Milan. De middenvelder krijgt ook steeds minder speelminuten en lijkt op weg naar de uitgang. "Als je in dit elftal zelfs geen meerwaarde kan zijn… Het zegt genoeg over hoe Pioli over hem denkt op dit moment", zegt De Bilde bij VTM.

Volgens De Bilde zou het dan ook een goede keuze zijn om andere oorden op te zoeken. "Of Charles moet vertrekken? Ja, dat denk ik wel. De Premier League? Hij moet een stapje terugzetten en als hij nog wil doorbreken bij AC Milan, dan kan hij best naar een team in de Serie A gaan op huurbasis. Op zijn leeftijd moet hij wekelijks spelen", aldus De Bilde.

De Ketelaere werd de voorbije weken gelinkt aan onder andere Monza, Atalanta, West Ham United, Leeds United en zelfs Club Brugge. Een nieuw seizoen bij AC Milan lijkt er alleszins niet in te zitten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie