'Club Brugge biedt Standard-coach Deila een enorm loon aan'

'Club Brugge biedt Standard-coach Deila een enorm loon aan'

20 mei - 10:20 Laatste update: 18:31
21

Standard-coach Ronny Deila staat in de belangstelling van Club Brugge om volgend jaar T1 te worden. Bij Standard laten ze dat echter niet zomaar gebeuren. De 47-jarige trainer kreeg een voorstel tot een verbeterd contract. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

De Noor staat op het verlanglijstje van Club Brugge, maar de Rouches gaan proberen om Deila te behouden. Deila heeft een contract dat nog twee jaar doorloopt en heeft een voorstel voor opwaardering van dat contract van Standard ontvangen.

Deila is op dit moment al één van de trainers die het grootste salaris in de Jupiler Pro League opstrijkt, maar dat let het bestuur van Standard niet om de trainer belonen met een nog lucratiever contract na de goede prestaties. De club hoopt spoedig duidelijkheid te krijgen over de keuze van de coach.

Deila won met Standard 16 wedstrijden van de 34 gespeelde matches tijdens het reguliere Jupiler Pro League-seizoen. In de Play-Offs 2 speelde Standard 2 keer gelijk en verloren De Rouches 1 match.

UPDATE: De strijd om Deila is nog steeds niet gestreden. Volgens de Waalse journalist heeft Club Brugge de Noorse trainer een loon van twee miljoen euro, dat kan oplopen tot 2,5 miljoen euro, aangeboden om trainer te worden.

De Rouches geloven echter niet dat hij zal vertrekken en boden hem ook een nieuw contract aan. Daarmee hoopt Standard de coach ook overtuigd te hebben om niet te vertrekken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie