Dreyer na half jaar Anderlecht: “Het was een goed voorjaar voor mij en het team”

Dreyer na half jaar Anderlecht: “Het was een goed voorjaar voor mij en het team”

18-05-2023 12:10
10

Anders Dreyer, de 25-jarige rechtsbuiten van RSC Anderlecht, was weer even op zijn oude nest bij FC Midtjylland. Dreyer heeft met Anderlecht al vakantie en dit gaf hem de mogelijkheid om zijn oude club te bezoeken. De Deense flankspeler blikt terug op zijn eerste periode bij Anderlecht.

Dreyer vertelt aan de officiële kanalen van FC Midjtylland dat zijn eerste seizoenshelft bij Anderlecht er goed bevalt. “Het was een goed voorjaar voor zowel mij als het team. Helaas verloren we op het einde een paar wedstrijden, waardoor we de top acht misten en dus al zomervakantie hebben. Persoonlijk ben ik blij en speel ik veel, dus dat is fijn”, deelt Dreyer.

Dreyer uit zich zeer positief over zijn overstap naar België en geeft aan ook erg blij te zijn met de supporters van Anderlecht. “Ik doe het rustig aan en ben blij dat ik naar een club ben gekomen waar je kunt voelen dat het, net als bij Midtjylland, elk weekend iets betekent voor de fans”, vertelt Dreyer.

Dreyer en Anderlecht eindigde uiteindelijk op de elfde plaats in de Jupiler Pro League. De flankspeler wist in 20 wedstrijden voor Anderlecht vijf keer te scoren en vier assists af te leveren.