Mignolet over pijnlijke nederlaag in Antwerp-Club Brugge: “Perfecte samenvatting”

Mignolet over pijnlijke nederlaag in Antwerp-Club Brugge: “Perfecte samenvatting”

14-05-2023 16:59
7

Simon Mignolet was na afloop van de nederlaag tegen Antwerp enorm teleurgesteld in het wedstrijdverloop. De doelman van Club Brugge moest zich na een 0-2 voorsprong nog drie keer omdraaien om uiteindelijk af te druipen met een 3-2 nederlaag. 

Mignolet merkt op dat dit soort puntenverlies al vaker is voorgevallen dit seizoen. “Of dit de perfecte samenvatting is van ons seizoen? Zo kan je het wel zeggen, ja”, aldus Mignolet, geciteerd door Het Nieuwsblad

“We hadden hier eigenlijk nooit moeten verliezen. Het lukt om op een dubbele voorsprong te komen, we zagen een vurig Club Brugge en we hebben een vuist gemaakt. Ondanks al die ontgoochelingen de laatste tijd. Eigenlijk moeten we met 0-2 naar de kleedkamers, want die 1-2 was zo vermijdbaar.”

Club Brugge staat momenteel op een achterstand van elf punten op Union Saint-Gilloise dat op een derde plek staat. De ploeg van Karel Geraerts speelt zondagavond nog op het veld van KRC Genk. Club Brugge en Play-Off 1 lijkt nu wel helemaal gedaan te zijn.