Frustratie Lang (Club Brugge) na nederlaag op Antwerp: “ **** verdediging!”

Frustratie Lang (Club Brugge) na nederlaag op Antwerp: “ **** verdediging!”

14-05-2023 16:50
47

Antwerp wist in de absolute slotfase van haar wedstrijd tegen Club Brugge de winst over de streep te trekken. Club Brugge gaf een 0-2 voorsprong uit handen en bleef dus gefrustreerd achter. Na afloop van de partij zou Noa Lang wel erg ontevreden geweest zijn met de prestatie. 

De Nederlander van Club Brugge liep volgens Nicolas De Brabander van Eleven Sports na de wedstrijd naar binnen al foeterend op zijn ploegmaats. “We hoorden hem roepen: ‘… verdediging’ met nog een scheldwoord ervoor dat ik hier nu niet ga herhalen”, klonk het op Eleven Sports. 

Simon Mignolet moest zich in de 96e minuut voor een derde keer omdraaien, waardoor Club Brugge uiteindelijk een nederlaag leed in de Bosuil. Hij leek de reactie van Lang wel te begrijpen en trachtte zijn emotie toch wat te nuanceren. “Noa is emotioneel en gefrustreerd na de wedstrijd”, klinkt het bij de keeper. “Ik ben daar anders in, maar dat is zijn natuur, zijn karakter. Het hoort erbij”, aldus Mignolet, geciteerd door Het Nieuwsblad.

“Ik ben ook ontgoocheld. Je staat hier 0-2 voor, je kan opnieuw wat vertrouwen putten na de nederlagen en dan loopt het toch nog fout. Zelfs aan een punt hadden we ons kunnen optrekken. Dit is frustrerend, geen leuk gevoel, dus ik kan wel begrijpen dat hij direct na de wedstrijd ontgoocheld was.”