Sportief directeur Matthys (KV Mechelen) helder: Verwacht reactie tegen Gent

Sportief directeur Matthys (KV Mechelen) helder: "Verwacht reactie tegen Gent"

14-04-2023 11:00
5

De prestaties van KV Mechelen zijn de laatste tijd niet om over naar huis te schrijven. Sportief directeur Tim Matthys zet dan ook de boel op scherp en verwacht snel een draai in de prestatie van zijn club.

"Ik verwacht vanaf zondag dan ook een serieuze reactie", vertelde Matthys aan Het Laatste Nieuws over de verwachtingen van de aankomende match tegen KAA Gent.

"Niemand wil de bekerfinale missen. Is het nu bewust of onbewust — dat laat ik in het midden — maar de jongens missen intensiteit", zei de sportief directeur verder over de mentaliteit van de spelers van KV Mechelen in aanloop naar de belangrijke bekermatch tegen Royal Antwerp FC.

"We krijgen te veel goals tegen en dat ligt soms ook aan de mentaliteit", concludeerde Matthys die het niet voor zich ziet dat KV Mechelen zomaar wedstrijd op wedstrijd kan verliezen en dan in de bekerfinale de sterren van de hemel speelt.

KV Mechelen pakte de laatste 5 wedstrijden slechts 3 punten in de Jupiler Pro League. Daarnaast kreeg de club maar liefst 14 tegendoelpunten, terwijl er 3 keer werd gescoord.