Vanlerberghe over dip Mechelen: We zitten in de hoek waar de klappen vallen

Vanlerberghe over dip Mechelen: "We zitten in de hoek waar de klappen vallen"

09-04-2023 14:38

Jordi Vanlerberghe reageert op de slechte vorm waarin KV Mechelen op dit moment verkeert. De centrale verdediger van Mechelen geeft zijn reactie na de met 4-1 verloren uitwedstrijd tegen OH Leuven. Over drie weken speelt de ploeg de bekerfinale van de Croky Cup tegen Royal Antwerp FC.

Vanlerberghe ziet het als groep mis gaan, de verdediger herkent een gebrek van werk en vechtlust. “Als groep moet je voor elkaar vechten en dat is op dit moment niet het geval”, citeert Het Laatste Nieuws de 26-jarige verdediger.

Vanlerberghe vertelt dat Mechelen een goede trainingsweek erop had zitten, maar dat afspraken niet worden nagekomen op de wedstrijddag. “Elke speler kent zijn taken binnen ons team en ik denk dat die op dit moment niet worden ingevuld”, vertelt Vanlerberghe.

De bekerfinale van de Croky Cup tegen Antwerp komt steeds dichterbij. Op 30 april is het zover, dan wordt de finale van de Croky Cup gespeeld. “We zitten in de hoek waar de klappen vallen, we moeten nog niet te veel vooruitkijken. We moeten opnieuw een geheel vormen en beter beginnen voetballen”, besluit de verdediger.