Antwerp-huurling sluit langer verblijf bij STVV niet uit: Draad kunnen oppikken

Antwerp-huurling sluit langer verblijf bij STVV niet uit: "Draad kunnen oppikken"

09-04-2023 16:16
2

STVV is al bezig met de voorbereidingen op volgend seizoen en speurt dus naar versterkingen. Daarnaast zal het ook een beslissing moeten nemen over Frank Boya, die door STVV momenteel wordt gehuurd van Royal Antwerp FC.

De middenvelder keert in principe komende zomer terug naar Antwerp, waar hij niet meteen moet hopen op een plekje in de basiself. STVV heeft wel een aankoopoptie om Boya definitief aan zich te binden, al is het nog niet bekend of de Kanaries die ook willen lichten.

Als het van Boya afhangt, blijft hij wel bij STVV. "Na een moeilijk seizoen bij Antwerp heb ik in Sint-Truiden de draad weer kunnen oppikken en veel minuten kunnen maken. Ik zeg niet bij voorbaat neen tegen een langer verblijf bij STVV, maar die zaken laat ik aan mijn manager over", geeft Boya aan in Het Belang van Limburg.

Bij een terugkeer naar Antwerp zou Boya moeten opboksen tegen de concurrentie van onder andere Arthur Vermeeren en Alhassan Yussuf, terwijl ook Mandela Keita momenteel nog wordt gehuurd van Oud-Heverlee Leuven (met een dure aankoopoptie).