Belgische topclubs richten vizier op KV Oostende-talent: Gesprekken aan de gang

Belgische topclubs richten vizier op KV Oostende-talent: "Gesprekken aan de gang"

07-04-2023 20:30
13

KV Oostende kent voorlopig een moeilijk seizoen en dreigt te degraderen naar de Challenger Pro League. Verschillende spelers konden zich dus niet in de kijker spelen, al wist één jonge speler dat wel te doen bij de beloften van KVO. Hij mag nu ook dromen van een nieuwe stap.

De achttienjarige Rayan Buifrahi komt momenteel uit voor de U21 van KVO, waar hij ook indruk wist te maken. Bij La Dernière Heure geeft hij aan dat hij een nieuwe stap kan zetten. "Grote Belgische clubs hebben al contact opgenomen en de gesprekken zijn aan de gang. Ook met Oostende zijn de onderhandelingen aangeknoopt, maar ik twijfel nog omwille van de onzekerheid over de sportieve toekomst van de club", vertelt Buifrahi.

De aanvaller mocht nog niet debuteren als prof, maar was met twintig doelpunten en veertien assists in de beloftenreeks wel één van de grote uitblinkers. Nu hoopt hij te stap richting het profvoetbal te kunnen zetten. "Ik heb al een paar keer mogen meetrainen met de eerste ploeg van Oostende en ik weet welk niveau ik moet halen om daar mee te kunnen. Vandaag voel ik me klaar voor die volgende stap", klinkt het.