Duitse verdediger Kehrer huivert Lukaku: Als hij speelt gaan we ons aanpassen

Duitse verdediger Kehrer huivert Lukaku: "Als hij speelt gaan we ons aanpassen"

27 maart - 16:15 Laatste update: 16:17
3

Niet Kai Havertz, niet Nico Schlotterbeck, maar Thilo Kehrer staat in de verdediging van Duitsland tijdens de match tegen de Rode Duivels van dinsdagavond. De West Ham-verdediger gaat in op de aanval van de Rode Duivels en beschouwt de kansen van Duitsland tegen België.

“We moeten nog zien wie er speelt bij België. Als Lukaku speelt, dan gaan we ons aanpassen. Hij is een spits van wereldklasse”, reageerde Kehrer volgens Het Nieuwsblad op de tactiek van Duitsland wanneer Romelu Lukaku in de spits staat.

“We weten dat België nog sterker en dominanter zal spelen dan Peru. Voor ons is het een goeie graadmeter, een wedstrijd waarin we ons van onze beste kant willen laten zien. We willen een goede prestatie neerzetten en dan zal het resultaat wel volgen”, aldus de Duitse verdediger over de kwaliteiten van de Belgische ploeg.

De Duitsers willen zich de komende tijd gaan herpakken na een teleurstellend WK in Qatar. In Qatar strandden de Duitsers door op de derde plek te eindigen achter Japan en Spanje.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie