Van Bommel ontevreden over arbiter: ''Ref had fout kunnen corrigeren''

Van Bommel ontevreden over arbiter: ''Ref had fout kunnen corrigeren''

20 maart - 07:40 Laatste update: 09:05
21

Royal Antwerp FC heeft niet de beste wedstrijd achter de drug. Tegen RSC Charleroi liet de ploeg van trainer Van Bommel 3 punten liggen (0-1). Van Bommel sprak over de VAR na afloop van de match.

Vroeg in de match rende de scheidsrechter al naar het VAR-scherm om te bekijken of Jackson Tchatchoua hands maakte in het strafschopgebied. Terwijl de scheidsrechter zelf geen strafschop vond, zag de VAR dat anders. Scheidsrechter Nathan Verboomen bleef echter bij het oordeel dat hij zelf had geveld.

"De VAR greep in, dus de ref had een fout gemaakt", vertelde trainer Van Bommel ontstemd aan Het Nieuwsblad over het discutabele moment vroeg in de match.

"Hij had die kunnen corrigeren, maar liet dat na. Dat was jammer voor ons", aldus de Nederlander die toch liever had gezien dat de scheidsrechter bij zijn beslissing bleef.

Antwerp staat op een 3e plek met 60 punten en staat daarmee op een comfortabele 9 punten voorsprong op de nieuwe nummer 4 KAA Gent. In het Jupiler Pro League-klassement heeft de Great Old alleen Royale Union Saint Gilloise en KRC Genk voor zich.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s