Mazzù blij na zege op Antwerp: Vandaag wonnen we met 2 of 3 kansen”

Mazzù blij na zege op Antwerp: "Vandaag wonnen we met 2 of 3 kansen”

19 maart - 18:03 Laatste update: 18:17
5

Antwerp verloor zondag in eigen huis van Charleroi. The Great Old kon met een overwinning naar de tweede plek springen. De mannen van Felice Mazzu staken hier een stokje voor. 

Charleroi en Mazzu vieren feest na de ontmoeting met Antwerp op zondag. De Carolo's doen een goede zaak in hun strijd om een plek in Play-Off 2. Charleroi moest dertig minuten voor tijd met tien man verder, er was dan ook een grote ontlading bij Mazzu na de driepunter. 

"Ik ben heel tevreden”, klinkt het bij Mazzu in gesprek met Eleven. “We hebben een doelpunt gemaakt, maar ook de nul gehouden.” De keuzeheer van Charleroi was vooral tevreden over de spirit die zijn ploeg etaleerde. “De mentaliteit was buitengewoon met 11 spelers en nog zotter met 10. Het hele team heeft alles gegeven op het veld”, klinkt het bij de coach. 

“Het is een overwinning voor onze supporters, ons management en deze groep die niet opgaf. We hebben wedstrijden waarin we veel creëren en niet scoren, zoals vorige week tegen Leuven, en vandaag wonnen we met twee of drie kansen. Dat is voetbal.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie