Storck (KV Kortrijk) na winst op Club Brugge: “We hebben wat geluk gehad”

Storck (KV Kortrijk) na winst op Club Brugge: “We hebben wat geluk gehad”

19-03-2023 13:10
6

Bernd Storck, de hoofdtrainer van KV Kortrijk, is zeer content met de bijzondere overwinning op Club Brugge. Kortrijk won thuis met 1-0 door een doelpunt van Abdelkahar Kadri, hoofdtrainer Storck reageert op deze winstpartij.

Storck begint door te vertellen dat de zege vooral nodig was voor Kortrijk. Op papier was Club Brugge veruit de favoriet en Storck ziet ook in dat zijn ploeg wel geluk heeft gehad. “Ik geef eerlijk toe dat we wat geluk hadden, maar het werd tijd dat het geluk eens aan onze zijde stond”, citeert Het Nieuwsblad Storck.

Storck rekent zich nog niet rijk na de overwinning, Kortrijk strijdt nog steeds om volgend jaar ook weer in de Jupiler Pro League uit te mogen komen. “Het is nog een lange weg, maar deze zege doet deugd. Ik geef mijn spelers enkele dagen rust zodat we over twee weken het duel met Cercle Brugge kunnen aanvatten met een fris kopje”, besluit Storck

Door de overwinning van Kortrijk staat de ploeg nu op dertig punten in de Jupiler Pro League. Kortrijk bezet de veertiende plaats en heeft zes punten meer dan degradatiekandidaat KV Oostende.