De Bruyne reageert adequaat: “Dat is niet wat ik zei, ik ben geen oude man”

De Bruyne reageert adequaat: “Dat is niet wat ik zei, ik ben geen oude man”

13-03-2023 14:30

Rode Duivel Kevin De Bruyne reageert adequaat op een vraagstelling vanuit de Engelse media. De 31-jarige De Bruyne geeft aan dat hij het niet eens is met de formulering van de vraag en dat hij allesbehalve een oude man is.

De Bruyne werd gevraagd over een eerdere uitspraak van hemzelf, dat de Bruyne zich als een oude man zou voelen op het voetbalveld. De Bruyne corrigeerde de vraag. “Dat is niet wat ik zei, ik ben een oude man in dit spel, maar ik ben geen oude man. Het spijt me tegenover jullie hier, maar ik voel me redelijk jong in vergelijking met jullie”, grapte de Bruyne tegenover Sky Sports.

Vervolgens ging De Bruyne toch serieus in op de vraag, en gaf hij aan hoe lang hij zelf denkt nog door te gaan als professioneel voetballer. “Het is een kwestie van geven en nemen, Ik weet niet hoe lang ik nog door zal gaan, zo lang ik plezier heb dan wil ik door spelen. Het is niet per se iets waar ik nu al mee bezig ben”, besloot De Bruyne.

De Bruyne heeft dit seizoen 25 wedstrijden gespeeld voor Manchester City. De Rode Duivel was hierin vier keer trefzeker en leverde dertien assists af aan zijn ploeggenoten. Manchester City staat op dit moment op een tweede plaats in de Premier League met vijf punten achterstand op Arsenal FC.