Eerste bekerformaliteiten zijn bekend: Antwerp en KV Mechelen kennen hun tribune

Eerste bekerformaliteiten zijn bekend: Antwerp en KV Mechelen kennen hun tribune

11 maart - 10:18
3

Op zondag 30 april ontmoeten Royal Antwerp FC en KV Mechelen elkaar in een ongetwijfeld sfeervolle finale van de Croky Cup. Voor de verplaatsing naar de Heizel zijn inmiddels al de eerste details uitgeklaard.

Antwerp en KV Mechelen hopen er in de bekerfinale een waar volksfeest van te maken. Beide clubs weten nu ook vanop welke tribunes zij daarvoor mogen zorgen. Uit een eerste coördinatieoverleg is bepaald dat tribunes 1, wat beschouwd wordt als de hoofdtribune, en 2 in het Koning Boudewijnstadion voor Malinwa zijn. The Great Old krijgt tribunes 3 en 4 toegewezen. 

Ook rond de ticketverkoop zijn al afspraken gemaakt. Die zullen echter pas in de loop van volgende week meegedeeld worden, laat Antwerp weten. Voor beide clubs is de Heizel de laatste jaren geen onbekend terrein gebleken. In 2019 klopte KV Mechelen als tweedeklasser (!) KAA Gent. Een jaar later was het de beurt aan Antwerp, dat Club Brugge versloeg. Door de coronamaatregelen mochten er in die laatste finale geen toeschouwers aanwezig zijn. Dat zal op zondag 30 april 2023 wel even anders zijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s