Borkelmans over Parker en Club Brugge: “Dat is toch niet normaal!”

Borkelmans over Parker en Club Brugge: “Dat is toch niet normaal!”

07-03-2023 17:56
7

Dinsdagavond speelt blauw-zwart de terugwedstrijd tegen Benfica. Ook in het CL-duel gaat Scott Parker Club Brugge leiden. In een interview met La Dernière Heure geven Club Brugge alumni Gaëtan Englebert en Vital Borkelmans hun kijk op situatie. 

Na de pijnlijke nederlaag tegen KV Oostende besloot het bestuur de Brit toch nog tijd te geven. “Het doet me pijn om Brugge zo te zien spelen”, geeft Borkelmans aan. 

"Binnenkomen tijdens een seizoen is nooit gemakkelijk voor een coach. Ik denk dat Parker de competitie en de ploeg niet kende, wat niet hielp", zegt Englebert, voormalig speler van Club Brugge. “Hij zocht zijn systeem en zijn spelers, maar op een bepaald moment moet je een beslissing nemen. In deze momenten van twijfel heeft de ploeg stabiliteit en zekerheid nodig.

Een andere blauw-zwart legende, Borkelmans, bevestigt enkele van de zorgen: "Parker heeft dit team nog niet veel gebracht. Het is dag 29, het is zijn twaalfde wedstrijd en de club is nog zoekende. Hij is ook nog zoekende. Dat is toch niet normaal!"