Als ik zou mogen kiezen, blijf ik het liefst van al bij KRC Genk

"Als ik zou mogen kiezen, blijf ik het liefst van al bij KRC Genk"

03-03-2023 11:00 Laatste update: 12:06
7

Zondagmiddag speelt KRC Genk de Limburgse derby tegen STVV. Ally Samatta wil zich dan opnieuw bewijzen, want het nog niet zeker dat hij komend seizoen bij KRC Genk speelt. 

"Ik weet dat ik het talent en de kwaliteiten heb om het hier goed te doen", vertelt Samatta aan Het Belang Van Limburg. "Daarom zal ik nooit twijfelen aan mezelf, hoe moeilijk ik het ook heb. Al moet ik toegeven dat die goal tegen Oostende een enorme opluchting was. Dat doelpuntje had ik echt nodig, want het is mijn taak om hier te scoren. Als dat dan een tijdje niet lukt, knaagt dat wel."

Samatta hoopt dat hij ook na dit seizoen nog bij KRC Genk mag blijven. Momenteel wordt hij verhuurd door Fenerbahçe, maar hij heeft nog geen seintje gekregen. "Nee, daar heb ik het nog niet over gehad met mijn makelaar. Als ik zou mogen kiezen, blijf ik liefst van al hier. Mocht Genk dat ook willen, zal ik geen seconde twijfelen over mijn keuze."

Samatta scoorde dit seizoen nog maar twee doelpunten bij KRC Genk. Door de blessure van zijn concurrent Tolu Arokodare kan hij nu voluit zijn kans gaan.