Terugkeer van De Cuyper naar Club Brugge: Ik zou het gedaan hebben

Terugkeer van De Cuyper naar Club Brugge: "Ik zou het gedaan hebben"

24-02-2023 11:00
7

Maxim De Cuyper doet het schitterend bij Westerlo. Het jonge talent van Club Brugge tovert er de ene knappe prestatie na de andere op het veld. Ploegmaat bij Westerlo, Mathias Fixelles, gelooft in schitterende carrière. 

Deze winter probeerde Club Brugge zelfs De Cuyper, die tot het einde van het seizoen wordt uitgeleend aan Westerlo, terug te halen naar het Jan Breydel. Zijn ploegmaat bij Westerlo Mathias Fixelles snapt erg goed dat Club Brugge hem graag er terug bij zou hebben. De ploegmaat van De Cuyper is onder de indruk… 

“Als ik hem was, had ik voor een terugkeer gekozen", aldus Fixelles in La Dernière Heure. “Hij heeft de kwaliteiten om zich te meten met een speler als Meijer. Als hij zijn huidige niveau vasthoudt en volgend seizoen veel wedstrijden voor Brugge speelt, gaat het heel snel met hem”, klinkt het bij de ploegmakker. Fixelles gelooft dat De Cuyper zeker zou passen in een competitie als de Serie A of La Liga. 

Fixelles gelooft dan ook dat De Cuyper mag hopen op een oproep voor de nationale ploeg. “Max heeft een profiel dat ontbreekt bij de Devils", gelooft Fixelles. “Het valt nog te bezien of Tedesco bij een driemansdefensie achterin blijft. Ik heb gehoord dat hij veel met statistieken werkt: dat komt goed uit, Max heeft geweldige statistieken en een profiel dat echt bij de Devils zou kunnen passen."