Hazard deelt zélf eens tik uit: 'Alaba moet even stoppen, maar kan spelen'

Hazard deelt zélf eens tik uit: 'Alaba moet even stoppen, maar kan spelen'

21-02-2023 10:32
1

Liverpool FC tegen Real Madrid, dat is een heruitgave van de Champions-League-finale van vorig seizoen. Ditmaal staat het duel op het programma in de achtste finales. David Alaba zal waarschijnlijk aan de aftrap verschijnen, al had Eden Hazard daar bijna anders over beslist ...

Hazard is zelf al jaren op de sukkel bij Real, maar is momenteel opnieuw wedstrijdfit. Hij is dan ook mee afgereisd naar Liverpool. Daags voor de ontmoeting konden de Real-spelers al even wennen aan Anfield Road. Bij een onschuldig rondootje liep het even mis. Hazard deelde een tik uit op het onderbeen van Alaba, die kermde van de pijn en de cirkel al snel verliet.

Alaba moest een momentje herstellen van die trap, maar kon uiteindelijk wel hervatten. Het duel met Liverpool komt daardoor niet in gevaar. Dat zal ongetwijfeld ook een opluchting zijn voor Hazard, die bij Real al niet in de bovenste schuif ligt. De kans dat hij op Anfield speelminuten zal krijgen, lijkt bijzonder klein. Zijn laatste optreden dateert alweer van de derde januari, in de Copa del Rey op het veld van Cacereño.