‘Inter is geneigd om Lukaku deze zomer terug te sturen naar Chelsea’

‘Inter is geneigd om Lukaku deze zomer terug te sturen naar Chelsea’

15-02-2023 18:31
6

Romelu Lukaku heeft tot nog toe weinig indruk kunnen maken tijdens zijn terugkeer naar inter Milan. De Rode Duivel werd vorige zomer door Chelsea uitgeleend aan Internazionale. De Italiaanse club is naar verluidt geneigd om hem in de zomer terug te sturen naar Londen.

De 29-jarige spits was niet goedkoop in de zomer, en kostte de Nerazzurri ongeveer €20 miljoen. Sinds zijn terugkeer werd Lukaku gehinderd door blessures, startte hij slechts vijf wedstrijden in de Serie A en scoorde hij slechts één keer in Italië.

Corriere dello Sport gelooft dat Inter nog steeds wacht op dat ene keerpunt voor Lukaku bij Inter. De Italiaanse grootmacht verwacht toch beter van de spits en hoopt snel resultaat te zien. Zowel de statistieken als zijn prestaties op het veld kunnen volgens Inter nog een stuk beter. 

Momenteel zou de club eerder geneigd zijn om hem in de zomer terug te laten keren naar Chelsea, omdat ze niet zo veel willen investeren voor zo weinig rendement. Mocht hij in de komende maanden zijn vorm hervinden, dan zouden de Nerazzurri een nieuwe deal met de Blues willen sluiten.

Berichten over Lukaku's toekomst bij Inter zijn echter verdeeld, aangezien La Gazzetta dello Sport onlangs suggereerde dat de Nerazzurri bereid zijn om de Belg te behouden voor volgend seizoen, zelfs als hij niet zijn beste beentje voorzet voor de zomer. Al is één ding wel duidelijk: er hangen een hoop vraagtekens rond de toekomst van Lukaku.