Vanaken en Hendry (Club Brugge) over duel met Benfica: We gaan vol voor winst

Vanaken en Hendry (Club Brugge) over duel met Benfica: "We gaan vol voor winst"

11-02-2023 13:13
14

Club Brugge speelt woensdag de heenwedstrijd in de achtste finales van Champions League tegen Benfica. De ploeg van Scott Parker heeft met het gelijkspel tegen Union niet meteen de ideale prelude voor die wedstrijd achter de rug. Toch gelooft Club Brugge in haar kansen. 

Club Brugge verkeert nog niet in topvorm. De tegenstander van woensdag doet dat wel. Benfica trekt ongetwijfeld met veel vertrouwen richting Brugge. Jack Hendry kijkt hoe dan ook enorm hard uit naar het duel.

“Een heel lastige ploeg”, analyseert de verdediger van Blauw-Zwart. “En toch mag er geen twijfel zijn: we gaan resoluut voor een overwinning tegen hen. Het is de eerste keer dat we in deze fase van het toernooi nog actief zijn. Wij als spelers willen de hele club trots maken”, besluit Hendry.

Hans Vanaken focust na de wedstrijd tegen Union ook al even op het duel van woensdag. “Het wordt een andere match”, klinkt het bij Vanaken. “Het is een andere competitie en een ander soort voetbal ook”, aldus de middenvelder van Brugge.  “Benfica is een heel moeilijke tegenstander, maar dit is waarvoor we vóór Nieuwjaar zo hard gewerkt hebben. Wat we gedaan hebben, is historisch. En het is nog niet gedaan. We zullen alles geven.”